Fizjologia smaku albo medytacje o gastronomii doskonałej

Książka

Fizjologia smaku albo medytacje o gastronomii doskonałej

  • Wydawnictwo: PIW
  • Rok wydania: 2016
  • ISBN: 9788364822124
  • Ilość stron: 256
  • Format: 12.5x20.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 30,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 30,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Fizjologia smaku albo medytacje o gastronomii doskonałej - Anthelme Brillat-Savarin

Anthelme Brillat-Savarin (1755 ? 1826) był francuskim prawnikiem. Sprawował urząd sędziego oraz ? mimo okresu niełaski ? pełnił wysokie funkcje urzędnicze. W 1825 roku opublikował Fizjologię smaku, która od razu została obwołana utworem najwyższego lotu. Jest to lekka, dowcipna, pełna anegdot opowieść o kulturze kulinarnej ? dziedzinie, w której Francuzi wiodą prym od stuleci.


Szczegóły: Fizjologia smaku albo medytacje o gastronomii doskonałej - Anthelme Brillat-Savarin

Tytuł: Fizjologia smaku albo medytacje o gastronomii doskonałej
Autor: Anthelme Brillat-Savarin
Wydawnictwo: PIW
ISBN: 9788364822124
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 256
Format: 12.5x20.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.345 kg


Recenzje: Fizjologia smaku albo medytacje o gastronomii doskonałej - Anthelme Brillat-Savarin

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: