Kuchnia molekularna Podstawowe techniki i przepisy

,

Książka

Kuchnia molekularna
Podstawowe techniki i przepisy

,

  • Wydawnictwo: Rozpisani.pl
  • Rok wydania: 2015
  • ISBN: 9788394162702
  • Ilość stron: 220
  • Format: 18.0x25.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 89,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 89,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Kuchnia molekularna - Bos Jean, Harna Robert

Kuchnia molekularna nieustannie wzbudza ogromne emocje. To nowy trend w światowej gastronomii. Liczba sympatyków gotowych podjąć próbę opanowania tej nowej sztuki przyrządzania potraw, sukcesywnie wzrasta. Kuchnia molekularna stawia sobie za cel osiągnięcie idealnego, czystego i doskonałego smaku potraw, serwowanych w zaskakujących formach, jednakże przy użyciu wyłącznie świeżych i naturalnych składników.
Długo oczekiwana książka o kuchni molekularnej już w sprzedaży! Jean Bos i Robert Harna ujawniają tajniki gastronomii molekularnej, dzielą się swoją wiedzą i wieloletnim doświadczeniem. Wszystko, co powinieneś wiedzieć na początku swojej drogi z kuchnią molekularną.
Publikacja omawia historię i najważniejsze nazwiska kuchni molekularnej, podaje szczegółowo rozpisane techniki, tabele użycia produktów oraz tabele temperatur. Ponadto zawiera aż 90 przepisów oraz 60 zdjęć niewątpliwie każdy będzie pod ich wrażeniem


Szczegóły: Kuchnia molekularna - Bos Jean, Harna Robert

Tytuł: Kuchnia molekularna
Podtytuł: Podstawowe techniki i przepisy
Autor: Bos Jean, Harna Robert
Wydawnictwo: Rozpisani.pl
ISBN: 9788394162702
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 220
Format: 18.0x25.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.48 kg


Recenzje: Kuchnia molekularna - Bos Jean, Harna Robert

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×