Makrobiotyka w polskiej kuchni

Książka

Makrobiotyka w polskiej kuchni

  • Wydawnictwo: Książka i Wiedza
  • Rok wydania: 2015
  • ISBN: 9788305136174
  • Ilość stron: 216
  • Format: 14.5x20.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 29,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 29,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Makrobiotyka w polskiej kuchni - Stanisława Olko

Poradnik zdrowego żywienia. Autorka wykazuje w nim, że kuchnia makrobiotyczna jest nie tylko zdrowsza, ale i tańsza od tradycyjnej. Znajdziemy w nim przepisy na potrawy, które mogą zastąpić mięso, dowiemy się, jak sporządzać sosy bez tłuszczu, smaczne i słodkie ciasta bez cukru oraz rozmaite dania z rodzimych warzyw na sposób japoński. Autorka jest doktorem nauk medycznych, absolwentką warszawskiej Akademii Medycznej.


Szczegóły: Makrobiotyka w polskiej kuchni - Stanisława Olko

Tytuł: Makrobiotyka w polskiej kuchni
Autor: Stanisława Olko
Wydawnictwo: Książka i Wiedza
ISBN: 9788305136174
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 216
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.278 kg


Recenzje: Makrobiotyka w polskiej kuchni - Stanisława Olko

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: