Makrobiotyka w polskiej kuchni
Stanisława Olko
Makrobiotyka w polskiej kuchni
Stanisława Olko
- Wydawnictwo: Książka i Wiedza
- Rok wydania: 2015
- ISBN: 9788305136174
- Ilość stron: 216
- Format: 14.5x20.5cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
29,00 PLN
Opis: Makrobiotyka w polskiej kuchni - Stanisława Olko
Poradnik zdrowego żywienia. Autorka wykazuje w nim, że kuchnia makrobiotyczna jest nie tylko zdrowsza, ale i tańsza od tradycyjnej. Znajdziemy w nim przepisy na potrawy, które mogą zastąpić mięso, dowiemy się, jak sporządzać sosy bez tłuszczu, smaczne i słodkie ciasta bez cukru oraz rozmaite dania z rodzimych warzyw na sposób japoński. Autorka jest doktorem nauk medycznych, absolwentką warszawskiej Akademii Medycznej.
Szczegóły: Makrobiotyka w polskiej kuchni - Stanisława Olko
Tytuł: Makrobiotyka w polskiej kuchni
Autor: Stanisława Olko
Wydawnictwo: Książka i Wiedza
ISBN: 9788305136174
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 216
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.278 kg