Historia naturalna i moralna jedzenia

Książka

Historia naturalna i moralna jedzenia

  • Wydawnictwo: W.A.B.
  • Rok wydania: 2008
  • ISBN: 8388221329
  • Ilość stron: 672
  • Format: 15.0x21.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 53,60 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 53,60 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Historia naturalna i moralna jedzenia - Toussaint-Samat Maguelonne

Historia pokarmów jest w istocie historią ludzkości. Łatwiej zrozumieć epokowe zdarzenia, wiedząc, że Luter gorszył się zjadaniem masła w Wielki Post, Ludwik XIV przepadał za truskawkami, a Ludwik XV nie mógł przełknąć kawioru od cara Piotra I. Kolejne epoki w rozwoju ludzkości niosły nowe sposoby żywienia, a za nimi szły nowe wynalazki, profesje, instytucje i mity.


Szczegóły: Historia naturalna i moralna jedzenia - Toussaint-Samat Maguelonne

Tytuł: Historia naturalna i moralna jedzenia
Autor: Toussaint-Samat Maguelonne
Wydawnictwo: W.A.B.
Seria: SERIA Z WAGĄ
Kod paskowy: 9788388221323
ISBN: 8388221329
Tytuł oryginału: HISTOIRE NATURELLE & MORALE DE LA NOURRITURE
Język oryginału: francuski
Tłumacz: Matusiak Bożenna Anna, Ochab Maria
Języki: polski
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 672
Format: 15.0x21.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.865 kg


Recenzje: Historia naturalna i moralna jedzenia - Toussaint-Samat Maguelonne

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: