Jaja i mleko
Aszkiewicz Ewa
Jaja i mleko
Aszkiewicz Ewa
- Wydawnictwo: Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
- Rok wydania: 1998
- ISBN: 8309016980
- Ilość stron: 132
- Format: 12.5x19.5
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Jaja i mleko - Aszkiewicz Ewa
Jajo, to jedna z najbardziej doskonałych kreacji przyrody. Dwie sztuki pokrywają 50% dziennego zapotrzebowania organizmu na białko i witaminy- z wyjątkiem witaminy C. Według dietetyków najbardziej strawne jest jajo ugotowane na twardo lub miękko.Mleko, to najbardziej popularny, obok wody, napój świata. Uzupełnia braki wapnia w organizmie, reguluje trawienie, odtruwa organizm i ...dodaje urody! Kto dba o zdrowie i urodę powinien wypijać minimum trzy szklanki dziennie. Mleko i przygotowane z niego potrawy mogą spożywać wszyscy, począwszy od niemowląt na seniorach kończąc.Życzę, aby wprowadzone do codziennego jadłospisu dania z jaj i mleka smakowały oraz dodały zdrowia i urody.
Szczegóły: Jaja i mleko - Aszkiewicz Ewa
Tytuł: Jaja i mleko
Autor: Aszkiewicz Ewa
Wydawnictwo: Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Kod paskowy: 9788309016984
ISBN: 8309016980
Języki: polski
Rok wydania: 1998
Ilość stron: 132
Format: 12.5x19.5
Oprawa: Miękka
Waga: 0.2 kg