- Producent: Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
- Rok produkcji: 1997
- ISBN: 9788309017111
- Ilość stron: 205
- Format: 15,5x23 cm
- Oprawa: twarda
Niedostępna
Opis: Jeść i być szczupłym - J.Lamy, Ch.Zacker
Nadwaga jest poważnym problemem. Na pewno stosowaliśmy już rozmaite cudowne diety, w wyniku których traciliśmy wprawdzie kilka kilogramów, lecz stosunkowo szybko odzyskiwaliśmy je z powrotem. Tym razem będzie jednak zupełnie inaczej. Jeśli uważnie przeczytamy tę książkę, zastosujemy się do zawartych w niej rad i uzbroimy się w cierpliwość, to schudniemy w zdrowy sposób i zachowamy szczupłą sylwetkę.W książce tej znajdziemy odpowiedzi na wiele ważnych pytań, dotyczących zdrowego odżywiania.Między innymi dowiemy się:Kiedy powinniśmy schudnąć?W jaki sposób określa się optymalną, indywidualną masę ciała?W jaki sposób organizm wykorzystuje pokarm?Jaka żywność jest szczególnie wysokokaloryczna?Jak schudnąć bez stosowania głodówki?Jak ograniczyć dostarczanie organizmowi tłuszczów i węglowodanów?Jakie środki spożywcze wpływają na poprawę kondycji?Jak przyrządzać posiłki, aby były zdrowe?
Szczegóły: Jeść i być szczupłym - J.Lamy, Ch.Zacker
Tytuł: Jeść i być szczupłym
Autor: J.Lamy, Ch.Zacker
Producent: Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
ISBN: 9788309017111
Rok produkcji: 1997
Ilość stron: 205
Format: 15,5x23 cm
Oprawa: twarda