Język francuski w gastronomii
Adriana Żyłów, Joanna Dołżycka
Język francuski w gastronomii
Adriana Żyłów, Joanna Dołżycka
- Producent: WiR
- Rok produkcji: 2011
- ISBN: 9788362739110
- Ilość stron: 160
- Format: 29,5x20,5 cm
- Oprawa: broszurowa
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
40,01 PLN
Opis: Język francuski w gastronomii - Adriana Żyłów, Joanna Dołżycka
Książka jest przeznaczona dla osób uczących się języka francuskiego, miłośników Francji i kuchni francuskiej. Podręcznik został przygotowany dla tych, którzy znają podstawy języka, jak również dla osób początkujących, chcących wyjechać do Francji i pracować jako kelnerzy lub kucharze.
Szczegóły: Język francuski w gastronomii - Adriana Żyłów, Joanna Dołżycka
Tytuł: Język francuski w gastronomii
Autor: Adriana Żyłów, Joanna Dołżycka
Producent: WiR
ISBN: 9788362739110
Rok produkcji: 2011
Ilość stron: 160
Format: 29,5x20,5 cm
Oprawa: broszurowa