Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności

,

Książka

Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności

,

  • Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
  • Rok wydania: 2015
  • ISBN: 9788301182090
  • Ilość stron: 418
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Dzisiaj*Zamówienie złożone do godz. 12.00 (nie dotyczy przedpłat zaksięgowanych po godz. 12.00). Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu.
Cena katalogowa 94,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 94,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności - Marek Ludwicki, Michał Ludwicki

W pierwszej części omówiono zagadnienia związane z pomiarami parametrów procesów technologicznych w produkcji żywności. W drugiej części zostały opisane statyczne i dynamiczne właściwości obiektów regulacji automatycznej, właściwości regulatorów i urządzeń wykonawczych, rodzaje analogowych, dyskretnych i mikroprocesorowych układów regulacyjnych oraz sposoby regulacji podstawowych parametrów procesów technologicznych.

Kraj produkcji: PL

Producent:
WYDAWNICTWO NAUKOWE PWN SPÓŁKA AKCYJNA
UL. GOTTLIEBA DAIMLERA 2
02-460 Warszawa (PL)
tel: 226954800
email: [email protected]


Szczegóły: Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności - Marek Ludwicki, Michał Ludwicki

Tytuł: Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności
Autor: Marek Ludwicki, Michał Ludwicki
Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN: 9788301182090
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 418
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.67 kg


Recenzje: Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności - Marek Ludwicki, Michał Ludwicki

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Marek Ludwicki, Michał Ludwicki (1)