Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności

,

Książka

Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności

,

  • Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
  • Rok wydania: 2015
  • ISBN: 9788301182090
  • Ilość stron: 418
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 89,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 89,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności - Marek Ludwicki, Michał Ludwicki

W pierwszej części omówiono zagadnienia związane z pomiarami parametrów procesów technologicznych w produkcji żywności. W drugiej części zostały opisane statyczne i dynamiczne właściwości obiektów regulacji automatycznej, właściwości regulatorów i urządzeń wykonawczych, rodzaje analogowych, dyskretnych i mikroprocesorowych układów regulacyjnych oraz sposoby regulacji podstawowych parametrów procesów technologicznych.


Szczegóły: Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności - Marek Ludwicki, Michał Ludwicki

Tytuł: Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności
Autor: Marek Ludwicki, Michał Ludwicki
Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN: 9788301182090
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 418
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.67 kg


Recenzje: Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności - Marek Ludwicki, Michał Ludwicki

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Marek Ludwicki, Michał Ludwicki (1)