Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności
Marek Ludwicki, Michał Ludwicki
Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności
Marek Ludwicki, Michał Ludwicki
- Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
- Rok wydania: 2015
- ISBN: 9788301182090
- Ilość stron: 418
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
1 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena
89,00 PLN
Opis: Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności - Marek Ludwicki, Michał Ludwicki
W pierwszej części omówiono zagadnienia związane z pomiarami parametrów procesów technologicznych w produkcji żywności. W drugiej części zostały opisane statyczne i dynamiczne właściwości obiektów regulacji automatycznej, właściwości regulatorów i urządzeń wykonawczych, rodzaje analogowych, dyskretnych i mikroprocesorowych układów regulacyjnych oraz sposoby regulacji podstawowych parametrów procesów technologicznych.
Szczegóły: Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności - Marek Ludwicki, Michał Ludwicki
Tytuł: Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności
Autor: Marek Ludwicki, Michał Ludwicki
Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN: 9788301182090
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 418
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.67 kg