Ciasta i desery Gotowanie
Marianne Magnier-Moreno
Ciasta i desery Gotowanie
Marianne Magnier-Moreno
- Wydawnictwo: RM
- Rok wydania: 2020
- ISBN: 9788377734407
- Ilość stron: 192
- Format: 16.6x23.5
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Ciasta i desery Gotowanie - Marianne Magnier-Moreno
Sztuka kulinarna ma w sobie coś z magii. Na jej niezwykłość wpływa różnorodność zapachów, aromatów, bogactwo kolorów i smaków. Są one owocem cierpliwych poszukiwań i pasji milionów kucharzy, zarówno profesjonalistów, jak i amatorów, którzy eksperymentują we własnej kuchni.
Dzięki efektownym fotografiom i prostym instrukcjom przedstawiającym kolejne etapy przygotowywania wypieków i deserów nauczysz się robić kremy, słodkie sosy i musy, tarty, których kolory przyprawiają o zawrót głowy, owocowe i czekoladowe muffiny, bezy, rolady, serniki, a także klasyczne ciasta o niepowtarzalnych smakach.
Chlebek bananowo-orzechowy, ciasto marchewkowe, pannacotta, tiramisu ? w przyrządzaniu tych smakołyków pomogą Ci również rady autorki i mistrzów kuchni.
Szczegóły: Ciasta i desery Gotowanie - Marianne Magnier-Moreno
Tytuł: Ciasta i desery Gotowanie
Autor: Marianne Magnier-Moreno
Wydawnictwo: RM
Seria: GOTOWANIE KROK PO KROKU
ISBN: 9788377734407
Języki: polski
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 192
Format: 16.6x23.5
Oprawa: Miękka
Waga: 0.508 kg