Grzyby w potrawach
Bolesław Pilarek, Patrycja Rozumowicz, Elwira Ulan
Grzyby w potrawach
Bolesław Pilarek, Patrycja Rozumowicz, Elwira Ulan
- Wydawnictwo: Duszpasterstwo
- Rok wydania: 2015
- ISBN: 9788374010399
- Ilość stron: 104
- Format: 180x205
- Oprawa: miękka
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
1-3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena
13,00 PLN
Opis: Grzyby w potrawach - Bolesław Pilarek, Patrycja Rozumowicz, Elwira Ulan
Propozycje różnych przepisów potraw z grzybami. Niezwykły aromat jak również walory smakowe grzybów sprawiają, że należą one do najpopularniejszych i najbardziej cenionych specjałów kuchni polskiej. Wpływają na lepsze trawienie i przyswajalność pokarmów. Mogą stanowić podstawowy składnik wielu potraw lub dodatek smakowo -aromatyczny.
Szczegóły: Grzyby w potrawach - Bolesław Pilarek, Patrycja Rozumowicz, Elwira Ulan
Tytuł: Grzyby w potrawach
Autor: Bolesław Pilarek, Patrycja Rozumowicz, Elwira Ulan
Wydawnictwo: Duszpasterstwo
ISBN: 9788374010399
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 104
Format: 180x205
Oprawa: miękka