Książka
  • Wydawnictwo: Duszpasterstwo
  • Rok wydania: 2015
  • ISBN: 9788374010399
  • Ilość stron: 104
  • Format: 180x205
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 11,63 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 11,63 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Grzyby w potrawach - Bolesław Pilarek, Patrycja Rozumowicz, Elwira Ulan

Propozycje różnych przepisów potraw z grzybami. Niezwykły aromat jak również walory smakowe grzybów sprawiają, że należą one do najpopularniejszych i najbardziej cenionych specjałów kuchni polskiej. Wpływają na lepsze trawienie i przyswajalność pokarmów. Mogą stanowić podstawowy składnik wielu potraw lub dodatek smakowo -aromatyczny.


Szczegóły: Grzyby w potrawach - Bolesław Pilarek, Patrycja Rozumowicz, Elwira Ulan

Tytuł: Grzyby w potrawach
Autor: Bolesław Pilarek, Patrycja Rozumowicz, Elwira Ulan
Wydawnictwo: Duszpasterstwo
ISBN: 9788374010399
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 104
Format: 180x205
Oprawa: miękka


Recenzje: Grzyby w potrawach - Bolesław Pilarek, Patrycja Rozumowicz, Elwira Ulan

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Bolesław Pilarek, Patrycja Rozumowicz, Elwira Ulan (1)