Dziczyzna jako źródło żywności

,

Dziczyzna jako źródło żywności

,

Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 19,70 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 19,70 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Dziczyzna jako źródło żywności - Dzierżyńska-Cybulko Barbara, Fruziński Bogusław

Książka zawiera następujące rozdziały:Wstęp Zwierzęta łowne, ich biologia, obecna liczebność i perspektywy Podstawy prawne eksploatacji populacji zwierząt łownych w Polsce Czasy ochronne i sezony polowań Sposoby polowań Poubojowe zabiegi w łowisku i ocena ubitej zwierzyny Tusza i jej skład histochemiczny Zwierzęta chronione Ptaki łowne Dzikie ptactwo z hodowli formowej Zmiany poubojowe w tuszach w czasie magazynowania Terminologia łowiecka


Szczegóły: Dziczyzna jako źródło żywności - Dzierżyńska-Cybulko Barbara, Fruziński Bogusław

Tytuł: Dziczyzna jako źródło żywności
Autor: Dzierżyńska-Cybulko Barbara, Fruziński Bogusław
Producent: Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
ISBN: 9788309016867
Rok produkcji: 1997
Ilość stron: 188
Format: 17x24 cm
Oprawa: broszurowa


Recenzje: Dziczyzna jako źródło żywności - Dzierżyńska-Cybulko Barbara, Fruziński Bogusław

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×