Żywienie i usługi gastronomiczne Część 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Kwalifikacja T.6 Sporządzanie potraw i napojów
Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Żywienie i usługi gastronomiczne Część 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik
Kwalifikacja T.6 Sporządzanie potraw i napojów
Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
- Wydawnictwo: Format-AB
- Rok wydania: 2016
- ISBN: 9788389184665
- Ilość stron: 336
- Format: 16.5x24.0cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
45,20 PLN
Opis: Żywienie i usługi gastronomiczne Część 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik - Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Dopuszczony do użytku szkolnego.
Szczegóły: Żywienie i usługi gastronomiczne Część 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik - Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Tytuł: Żywienie i usługi gastronomiczne Część 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik
Podtytuł: Kwalifikacja T.6 Sporządzanie potraw i napojów
Autor: Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184665
Kategoria: Podręczniki
MEN: 2015
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 336
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.625 kg