Domowe pyszności - łatwe do zrobienia kiełbasa, ser, piwo, cydr, tofu, ocet

Książka

Domowe pyszności - łatwe do zrobienia
kiełbasa, ser, piwo, cydr, tofu, ocet

  • Wydawnictwo: Delta W-Z
  • Rok wydania: 2015
  • ISBN: 9788371758621
  • Ilość stron: 128
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Wysyłka:
Jutro (poniedziałek 2024-12-23)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 30,45 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 30,45 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Domowe pyszności - łatwe do zrobienia - Cosima Bellersen Qurini

Odkrywamy na nowo proces fermentacji: własnoręczny wyrób kiszonej kapusty, kimchi, miso, ketchupu, sera i szynki, a także warzenie piwa i pieczenie chleba są bardzo proste dzięki maleńkim pomocnikom: bakteriom i drożdżom.
Fermentacja jest pradawną metodą, umożliwiającą wyrób i konserwowanie wielu artykułów żywnościowych. Powstałe produkty spożywcze są zdrowe i lekkostrawne, regulują trawienie, wzmacniają układ odpornościowy, a przede wszystkim - mają niezrównany smak!
Przekonajmy się sami i dajmy zainspirować ponad 250 przepisom na smaczne produkty!


Szczegóły: Domowe pyszności - łatwe do zrobienia - Cosima Bellersen Qurini

Tytuł: Domowe pyszności - łatwe do zrobienia
Podtytuł: kiełbasa, ser, piwo, cydr, tofu, ocet
Autor: Cosima Bellersen Qurini
Wydawnictwo: Delta W-Z
ISBN: 9788371758621
Tytuł oryginału: Fermentieren Das Rezeptbuch
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Floriańczyk Barbara
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 128
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Waga: 0.43 kg


Recenzje: Domowe pyszności - łatwe do zrobienia - Cosima Bellersen Qurini

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Inne pozycje tego autora: Cosima Bellersen Qurini (1)