Kuchnia włoska. Klasyczne i nowoczesne dania

Książka

Kuchnia włoska. Klasyczne i nowoczesne dania

  • Wydawnictwo: Parragon
  • Rok wydania: 2005
  • ISBN: 9781407566597
  • Ilość stron: 384
  • Format: 22x27.5 cm
  • Oprawa: oprawa twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 49,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 49,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Kuchnia włoska. Klasyczne i nowoczesne dania - Ewa Jaroszewicz (tłum.)

Bogaty wybór przepisów, zdrowe, świeże składniki, aromatyczne zioła i przyprawy – oto tajemnica popularności kuchni włoskiej. Ta znakomita książka kucharska w przejrzystej formie prezentuje bogactwo i różnorodność oryginalnych, włoskich recept i sprawia, że sama ich lektura tak dalece pobudza apetyt, że ogarnia nas nieprzeparta ochota spróbowania tych pachnących zup, kolorowych i chrupiących salat oraz bajecznych deserów. Książka zawiera nieprzebrane mnóstwo przepisów na różne okazje z uwzględnieniem odmiennych kulinarnych upodobań. A przepisy są tak łatwe w przygotowaniu, że w okamgnieniu można wyczarować smak Południa i urok włoskich potraw. Przepisy są przejrzyście zestawione w grupach tematycznych i przedstawione krok po kroku na kolorowych ilustracjach, jasne dla początkujących i zaawansowanych. Oznaczono stopień trudności, czas przygotowywania i gotowania każdej potrawy. Uzupełnieniem są rady kucharza i warianty dań.


Szczegóły: Kuchnia włoska. Klasyczne i nowoczesne dania - Ewa Jaroszewicz (tłum.)

Tytuł: Kuchnia włoska. Klasyczne i nowoczesne dania
Autor: Ewa Jaroszewicz (tłum.)
Wydawnictwo: Parragon
ISBN: 9781407566597
Rok wydania: 2005
Ilość stron: 384
Format: 22x27.5 cm
Oprawa: oprawa twarda
Waga: 1.698 kg


Recenzje: Kuchnia włoska. Klasyczne i nowoczesne dania - Ewa Jaroszewicz (tłum.)

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×