Obsługa konsumenta część 1

Książka

Obsługa konsumenta część 1

  • Wydawnictwo: WSiP
  • Rok wydania: 2010
  • ISBN: 9788302078446
  • Ilość stron: 260
  • Format: 14.5x20.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 53,10 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 53,10 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Obsługa konsumenta część 1 - Ryszard Jargoń

Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy.
Podano w niej podstawowe wiadomości na temat zakładów gastronomicznych - ich rodzajów, funkcjonowania, wyposażenia, zakresu świadczonych usług, rodzajów stanowisk oraz systemów obsługi. Omówiono także sposoby wykonywania czynności porządkowych w zakładzie. Wyjaśniono rolę bufetu w zakładzie gastronomicznym oraz techniki kelnerskie stosowane przy podawaniu różnego rodzaju dań (przekąsek, zup, dań zasadniczych i deserów oraz śniadań).


Szczegóły: Obsługa konsumenta część 1 - Ryszard Jargoń

Tytuł: Obsługa konsumenta część 1
Autor: Ryszard Jargoń
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302078446
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 260
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.33 kg


Recenzje: Obsługa konsumenta część 1 - Ryszard Jargoń

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×