Owcze produkty spożywcze

Książka

Owcze produkty spożywcze

  • Wydawnictwo: PWE
  • Rok wydania: 2005
  • ISBN: 8320815932
  • Ilość stron: 196
  • Format: 17x24cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 30,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 30,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Owcze produkty spożywcze - Kędzior Władysław

W książce Autor omawia, na tle stanu i perspektyw rozwoju produkcji owczarskiej, zagadnienia dotyczące produkcji mięsa owczego (zwłaszcza jagnięciny) oraz mleka owczego i jego przetworów. Są to problemy bardzo ważne, prognozy wskazują bowiem, że Polska jako członek Unii Europejskiej może produkować więcej mięsa owczego, gdyż surowiec ten na rynku unijnym jest i będzie gatunkiem mięsa, którego produkcja nie pokrywa potrzeb tego rynku. Także z przetworami z mleka owczego (jak choćby ze słynnym oscypkiem) Polska może wiązać duże nadzieje na zbyt tych produktów na Jednolitym Rynku Europejskim.


Szczegóły: Owcze produkty spożywcze - Kędzior Władysław

Tytuł: Owcze produkty spożywcze
Autor: Kędzior Władysław
Wydawnictwo: PWE
Kod paskowy: 9788320815931
ISBN: 8320815932
Języki: polski
Rok wydania: 2005
Ilość stron: 196
Format: 17x24cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.36 kg


Recenzje: Owcze produkty spożywcze - Kędzior Władysław

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×