Analiza techniczna w przemyśle spożywczym. Część ogólna (dodruk na życzenie)
Bogdan Drzazga
Analiza techniczna w przemyśle spożywczym. Część ogólna (dodruk na życzenie)
Bogdan Drzazga
- Producent: WSiP
- Rok produkcji: 1999
- ISBN: 8302066656
- Ilość stron: 420
- Format: 14 x 20 cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Analiza techniczna w przemyśle spożywczym. Część ogólna (dodruk na życzenie) - Bogdan Drzazga
W podręczniku podano podstawowe wiadomości z zakresu wyposażenia laboratorium, zasad pobierania próbek do analiz w przemyśle spożywczym oraz analizy ilościowej, wagowej i objętościowej. Omówiono metody oznaczania węglowodanów, białek tłuszczów oraz kwasowości w produktach spożywczych. Podano również ogólne wiadomości o analizie mikrobiologicznej żywności, powietrza, wody i sprzętu.
Książki z opcji dodruk na życzenie są ujednolicone pod względem wykonania:
- okładka kolorowa wydrukowana na kartonie 250 g/m,
- środek czarno-biały, drukowany na papierze offsetowym 80 g/m,
- oprawa miękka klejona.
Szczegóły: Analiza techniczna w przemyśle spożywczym. Część ogólna (dodruk na życzenie) - Bogdan Drzazga
Tytuł: Analiza techniczna w przemyśle spożywczym. Część ogólna (dodruk na życzenie)
Autor: Bogdan Drzazga
Producent: WSiP
Kod paskowy: 9788302066658
ISBN: 8302066656
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia
Przedmiot: Inne
Języki: polski
Rok produkcji: 1999
Ilość stron: 420
Format: 14 x 20 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.46 kg