Kucharz małej gastronomii. Organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy
Żabicki W.
Kucharz małej gastronomii. Organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy
Żabicki W.
- Wydawnictwo: WSiP
- Rok wydania: 2005
- ISBN: 8302094064
- Ilość stron: 116
- Format: 16x23cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Kucharz małej gastronomii. Organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy - Żabicki W.
Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych, do nauki przedmiotu – organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii.
Uczy obowiązujących przepisów prawnych i norm z zakresu bhp, umiejętności określania czynników wpływających korzystnie i szkodliwie na zdrowie i zdolność do pracy, ochrony zdrowia w czasie pracy zawodowej. Zapoznaje z obowiązkami kierownictwa zakładu pracy oraz pracowników i służby bhp. Uczy też rozpoznawania przyczyn wypadków, zagrożeń, szkodliwości i chorób zawodowych.
Szczegóły: Kucharz małej gastronomii. Organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy - Żabicki W.
Tytuł: Kucharz małej gastronomii. Organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy
Autor: Żabicki W.
Wydawnictwo: WSiP
Seria: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Kod paskowy: 9788302094064
ISBN: 8302094064
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2
MEN: 02/2005
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2005
Ilość stron: 116
Format: 16x23cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.18 kg