Kucharz małej gastronomii. Organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy

Książka

Kucharz małej gastronomii. Organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy

  • Wydawnictwo: WSiP
  • Rok wydania: 2005
  • ISBN: 8302094064
  • Ilość stron: 116
  • Format: 16x23cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 31,40 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 31,40 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Kucharz małej gastronomii. Organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy - Żabicki W.

Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych, do nauki przedmiotu – organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii.



Uczy obowiązujących przepisów prawnych i norm z zakresu bhp, umiejętności określania czynników wpływających korzystnie i szkodliwie na zdrowie i zdolność do pracy, ochrony zdrowia w czasie pracy zawodowej. Zapoznaje z obowiązkami kierownictwa zakładu pracy oraz pracowników i służby bhp. Uczy też rozpoznawania przyczyn wypadków, zagrożeń, szkodliwości i chorób zawodowych.


Szczegóły: Kucharz małej gastronomii. Organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy - Żabicki W.

Tytuł: Kucharz małej gastronomii. Organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy
Autor: Żabicki W.
Wydawnictwo: WSiP
Seria: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Kod paskowy: 9788302094064
ISBN: 8302094064
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2

MEN: 02/2005
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2005
Ilość stron: 116
Format: 16x23cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.18 kg


Recenzje: Kucharz małej gastronomii. Organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy - Żabicki W.

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×