Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności Systemy, metody, narzędzia
Grudowski Piotr, Szpakowska Maria, Brodnicka Elwira, Marjańska Ewa, Celmerowski Zbigniew
Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności
Systemy, metody, narzędzia
Grudowski Piotr, Szpakowska Maria, Brodnicka Elwira, Marjańska Ewa, Celmerowski Zbigniew
- Wydawnictwo: Difin
- Rok wydania: 2016
- ISBN: 9788380850040
- Ilość stron: 198
- Format: 16.0x23.0cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności - Grudowski Piotr, Szpakowska Maria, Brodnicka Elwira, Marjańska Ewa, Celmerowski Zbigniew
Książka poświęcona jest wybranym, charakterystycznym problemom zarządzania jakością, od podstaw teoretycznych po uwarunkowania aplikacyjne. Autorzy odnoszą się do konkretnych przykładów w obszarze jakości, bezpieczeństwa i towaroznawstwa produktów żywnościowych. Publikacja zainteresuje przedstawicieli przemysłu spożywczego, doktorantów i studentów specjalizujących się w obszarach zarządzania, zarządzania inżynierskiego, zarządzania produkcją, zarządzania jakością oraz towaroznawstwa.
Szczegóły: Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności - Grudowski Piotr, Szpakowska Maria, Brodnicka Elwira, Marjańska Ewa, Celmerowski Zbigniew
Tytuł: Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności
Podtytuł: Systemy, metody, narzędzia
Autor: Grudowski Piotr, Szpakowska Maria, Brodnicka Elwira, Marjańska Ewa, Celmerowski Zbigniew
Wydawnictwo: Difin
ISBN: 9788380850040
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 198
Format: 16.0x23.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.314 kg