Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności Systemy, metody, narzędzia

, , , ,

Książka

Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności
Systemy, metody, narzędzia

, , , ,

  • Wydawnictwo: Difin
  • Rok wydania: 2016
  • ISBN: 9788380850040
  • Ilość stron: 198
  • Format: 16.0x23.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 48,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 48,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności - Grudowski Piotr, Szpakowska Maria, Brodnicka Elwira, Marjańska Ewa, Celmerowski Zbigniew

Książka poświęcona jest wybranym, charakterystycznym problemom zarządzania jakością, od podstaw teoretycznych po uwarunkowania aplikacyjne. Autorzy odnoszą się do konkretnych przykładów w obszarze jakości, bezpieczeństwa i towaroznawstwa produktów żywnościowych. Publikacja zainteresuje przedstawicieli przemysłu spożywczego, doktorantów i studentów specjalizujących się w obszarach zarządzania, zarządzania inżynierskiego, zarządzania produkcją, zarządzania jakością oraz towaroznawstwa.


Szczegóły: Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności - Grudowski Piotr, Szpakowska Maria, Brodnicka Elwira, Marjańska Ewa, Celmerowski Zbigniew

Tytuł: Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności
Podtytuł: Systemy, metody, narzędzia
Autor: Grudowski Piotr, Szpakowska Maria, Brodnicka Elwira, Marjańska Ewa, Celmerowski Zbigniew
Wydawnictwo: Difin
ISBN: 9788380850040
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 198
Format: 16.0x23.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.314 kg


Recenzje: Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności - Grudowski Piotr, Szpakowska Maria, Brodnicka Elwira, Marjańska Ewa, Celmerowski Zbigniew

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×