Książka
  • Wydawnictwo: Phaidon Press Ltd
  • Rok wydania: 2010
  • ISBN: 9780714856841
  • Ilość stron: 360
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 99,75 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 99,75 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Creole - Babette de Rozieres

Creole is a lively cookbook featuring food from the Caribbean, where influences from Asia, Africa, India, France and Spain blend in a refined and colourful cuisine. It includes 163 recipes by Guadeloupean chef Babette de Rozieres, and over 260 colour photographs and 55 colour illustrations. ' sumptuous book.' The Times 'Intriguing' Restaurant Magazine 'hot stuff' The Guardian Christmas books '[a] bright and colourful collection of sun-drenched recipes.' Waitrose Food Illustrated, December 2007 'sumptuous, brightly-colored collection of Caribbean dishes ... thoughtful and flavorful' Publishers WeeklyIntroduction by Babette de Rozieres; Fish and shellfish; Meat and poultry; Vegetables and fruit; Sauces; Desserts and sweets; Punch; Index


Szczegóły: Creole - Babette de Rozieres

Tytuł: Creole
Autor: Babette de Rozieres
Wydawnictwo: Phaidon Press Ltd
ISBN: 9780714856841
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 360
Oprawa: Miękka
Waga: 1.35 kg


Recenzje: Creole - Babette de Rozieres

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×