Crafted Meat The New Meat Culture: Craft and Recipes

Książka

Crafted Meat
The New Meat Culture: Craft and Recipes

  • Wydawnictwo: Gestalten
  • Rok wydania: 2016
  • ISBN: 9783899555967
  • Ilość stron: 256
  • Format: 24.0x28.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 164,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 164,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Crafted Meat - Hendrik Haase

Fine charcuterie made with passion and respect is experiencing an undeniable revival. Combining quality with consciousness, young butchers are shaking up the trade and making delectable products from premium ingredients, rediscovering pâtés, sausages, and cold cuts.

Crafted Meat documents current developments in todays new meat culture for both epicures and makers. The book offers must-know information, delicious recipes, and expert tips for cooking enthusiasts and anyone who cares about what they eat.


Szczegóły: Crafted Meat - Hendrik Haase

Tytuł: Crafted Meat
Podtytuł: The New Meat Culture: Craft and Recipes
Autor: Hendrik Haase
Wydawnictwo: Gestalten
ISBN: 9783899555967
Języki: angielski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 256
Format: 24.0x28.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.646 kg


Recenzje: Crafted Meat - Hendrik Haase

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×