Żywienie i usługi gastronomiczne. Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

, , ,

Podręcznik

Żywienie i usługi gastronomiczne. Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

, , ,

  • Producent: Format-AB
  • Rok produkcji: 2017
  • ISBN: 9788389184689
  • Ilość stron: 320
  • Format: 16.5x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 39,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 39,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Żywienie i usługi gastronomiczne. Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem - Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.


Szczegóły: Żywienie i usługi gastronomiczne. Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem - Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek

Tytuł: Żywienie i usługi gastronomiczne. Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Autor: Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Producent: Format-AB
Seria: Żywienie i usługi gastronomiczne
ISBN: 9788389184689
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2017
Ilość stron: 320
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.578 kg


Recenzje: Żywienie i usługi gastronomiczne. Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem - Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×