Żywienie i usługi gastronomiczne. Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Górecka Danuta, Limanówka Halina, Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania
Żywienie i usługi gastronomiczne. Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Górecka Danuta, Limanówka Halina, Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania
- Producent: Format-AB
- Rok produkcji: 2017
- ISBN: 9788389184689
- Ilość stron: 320
- Format: 16.5x24.0cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
1-3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena
39,00 PLN
Opis: Żywienie i usługi gastronomiczne. Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem - Górecka Danuta, Limanówka Halina, Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Szczegóły: Żywienie i usługi gastronomiczne. Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem - Górecka Danuta, Limanówka Halina, Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania
Tytuł: Żywienie i usługi gastronomiczne. Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Autor: Górecka Danuta, Limanówka Halina, Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania
Producent: Format-AB
Seria: Żywienie i usługi gastronomiczne
ISBN: 9788389184689
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2017
Ilość stron: 320
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.578 kg
Recenzje: Żywienie i usługi gastronomiczne. Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem - Górecka Danuta, Limanówka Halina, Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Górecka Danuta, Limanówka Halina, Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania (3)
- Żywienie i usługi gastronomiczne Część 1 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik (Format-AB) - Miękka
- Żywienie i usługi gastronomiczne Część 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik (Format-AB) - Miękka
- Żywienie i usługi gastronomiczne. Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (Format-AB) - Miękka