Żywienie i usługi gastronomiczne. Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Żywienie i usługi gastronomiczne. Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
- Producent: Format-AB
- Rok produkcji: 2017
- ISBN: 9788389184689
- Ilość stron: 320
- Format: 16.5x24.0cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
39,00 PLN
Opis: Żywienie i usługi gastronomiczne. Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem - Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Szczegóły: Żywienie i usługi gastronomiczne. Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem - Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Tytuł: Żywienie i usługi gastronomiczne. Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Autor: Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Producent: Format-AB
Seria: Żywienie i usługi gastronomiczne
ISBN: 9788389184689
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2017
Ilość stron: 320
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.578 kg