Kiszonki i fermentacje
Aleksander Baron
Kiszonki i fermentacje
Aleksander Baron
- Wydawnictwo: Pascal
- Rok wydania: 2016
- EAN: 9788376428390
- Ilość stron: 240
- Format: 20.7x26.4x1.9 cm
- Oprawa: twarda
Niedostępna
Opis: Kiszonki i fermentacje - Aleksander Baron
- Cytryny kiszone w wędzonej soli?
- Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem?
- Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie?
- Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem?
- Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika!
Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji – bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku – naturalnie, zdrowo i smacznie.
Szczegóły: Kiszonki i fermentacje - Aleksander Baron
Tytuł: Kiszonki i fermentacje
Autor: Aleksander Baron
Wydawnictwo: Pascal
Kod paskowy: 9788376428390
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 240
Format: 20.7x26.4x1.9 cm
Oprawa: twarda
Waga: 0.83 kg
Recenzje: Kiszonki i fermentacje - Aleksander Baron
Podobne do: Kiszonki i fermentacje - Aleksander Baron
-
Niedostępna
-
Niedostępna
-
Niedostępna
-
Niedostępna