Kiszonki i fermentacje

Książka

Kiszonki i fermentacje

  • Wydawnictwo: Pascal
  • Rok wydania: 2016
  • EAN: 9788376428390
  • Ilość stron: 240
  • Format: 20.7x26.4x1.9 cm
  • Oprawa: twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 64,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 64,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Kiszonki i fermentacje - Aleksander Baron

- Cytryny kiszone w wędzonej soli?

- Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem?

- Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej  zalewie?

- Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem?

- Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika!

Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji – bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku – naturalnie, zdrowo i smacznie.


Szczegóły: Kiszonki i fermentacje - Aleksander Baron

Tytuł: Kiszonki i fermentacje
Autor: Aleksander Baron
Wydawnictwo: Pascal
Kod paskowy: 9788376428390
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 240
Format: 20.7x26.4x1.9 cm
Oprawa: twarda
Waga: 0.83 kg


Recenzje: Kiszonki i fermentacje - Aleksander Baron

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Podobne do: Kiszonki i fermentacje - Aleksander Baron



Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: