Przedpiekle sławy Rzecz o Chopinie (Audiobook)

AUDIOBOOK

Przedpiekle sławy Rzecz o Chopinie (Audiobook)

  • Wydawnictwo: Heraclon
  • Rok wydania: 2017
  • ISBN: 9788379277988
  • Format: 13.5x19.0cm
  • Oprawa: Pudełko DVD
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 35,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 35,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Przedpiekle sławy Rzecz o Chopinie (Audiobook) - Piotr Witt

Poznaj nowe fakty związane z wczesnym okresem obecności Fryderyka Chopina w Paryżu. Na jakie etapy można podzielić jego pobyt w tym mieście Jak wyglądało życie naszego mistrza fortepianu, kiedy nie zdobył jeszcze ogólnoświatowej sławy Ten późniejszy, kiedy Fryderyk Chopin stał się już bogaty i sławny, znamy stosunkowo dobrze. Jego koncerty były zapowiadane na afiszach, każdy jego krok był odnotowywany w pamiętnikach m.in. jego uczniów. Jak jednak żył Fryderyk Chopin przed swoim wielkim triumfem Jak w ciągu kilku miesięcy przeobraził się z nieudanego kandydata na pianistę koncertowego w jednego z najdroższych profesorów fortepianu i kompozytora utworów wykonywanych w ogromnych salach Piotr Witt opisuje swoje przełomowe odkrycie związane z dokładnym określeniem dokładnej daty i miejsca pierwszego przełomowego koncertu Fryderyka Chopina. Opisuje to w taki sposób, że nawet osoba nie związana z muzyką poważną niemal fizycznie poczuje klimat Paryża pierwszej połowy XIX wieku.


Szczegóły: Przedpiekle sławy Rzecz o Chopinie (Audiobook) - Piotr Witt

Tytuł: Przedpiekle sławy Rzecz o Chopinie (Audiobook)
Autor: Piotr Witt
Wydawnictwo: Heraclon
ISBN: 9788379277988
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Format: 13.5x19.0cm
Oprawa: Pudełko DVD
Waga: 0.07 kg
Typ głównego nośnika: AC


Recenzje: Przedpiekle sławy Rzecz o Chopinie (Audiobook) - Piotr Witt

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: