Kuchnia włoska
Chrustl - Licosa Marieluise
Kuchnia włoska
Chrustl - Licosa Marieluise
- Wydawnictwo: WIEDZA I ŻYCIE HACHETTE LIVRE
- Rok wydania: 2006
- ISBN: 8371844980
- Ilość stron: 64
- Format: 16.5x20.1cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
9,90 PLN
Opis: Kuchnia włoska - Chrustl - Licosa Marieluise
Polecamy tradycyjną kuchnię włoską w pigułce, czyli carpaccio, polentę, lasagne, osso buco, risotto. Dzięki zdjęciom i szczegółowym objaśnieniom wszystkie te potrawy może przyrządzić nawet nowicjusz.
Książka zawiera 30 łatwych przepisów na najsmaczniejsze włoskie potrawy, które oczarowały świat, a także rady, jak urozmaicić ich smak.
Szczegóły: Kuchnia włoska - Chrustl - Licosa Marieluise
Tytuł: Kuchnia włoska
Autor: Chrustl - Licosa Marieluise
Wydawnictwo: WIEDZA I ŻYCIE HACHETTE LIVRE
Seria: PORADY DOMOWE KULINARIA
Kod paskowy: 9788371844980
ISBN: 8371844980
Tłumacz: Derkacz - Strybel Maria
Języki: polski
Rok wydania: 2006
Ilość stron: 64
Format: 16.5x20.1cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.16 kg