Kiełbasy własnego wyrobu 70 przepisów na kiełbasy, pasztety, galarety, szynki
Bernhard Gahm
Kiełbasy własnego wyrobu
70 przepisów na kiełbasy, pasztety, galarety, szynki
Bernhard Gahm
- Wydawnictwo: Multico
- Rok wydania: 2014
- ISBN: 9788370734374
- Ilość stron: 144
- Format: 13.0x19.0cm
- Oprawa: Kartonowa
Jutro (piątek 2024-11-22)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Opis: Kiełbasy własnego wyrobu - Bernhard Gahm
Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas. Przy każdym przepisie zdjęcie gotowego wyrobu. Domowy wyrób wędlin to: - rodzinne spędzenie wolnego czasu - nic tak nie spaja domowników, jak wspólne działanie; - sukces towarzyski - zaproś gości, zadziw ich, smakiem wędlin własnego wyrobu; - zdrowsze odżywianie - bez konserwantów, zawsze świeże, smaczne i pożywne.
Szczegóły: Kiełbasy własnego wyrobu - Bernhard Gahm
Tytuł: Kiełbasy własnego wyrobu
Podtytuł: 70 przepisów na kiełbasy, pasztety, galarety, szynki
Autor: Bernhard Gahm
Wydawnictwo: Multico
Seria: Zrób to sam
ISBN: 9788370734374
Tytuł oryginału: WURSTE, SULZEN, PASTETEN SELBSTGEMACHT
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Grabowski Adam
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 144
Format: 13.0x19.0cm
Oprawa: Kartonowa
Waga: 0.19 kg