Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie poradnik dla nauczyciela
Mitura Elżbieta, Koniuszewska Elżbieta
Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie poradnik dla nauczyciela
Mitura Elżbieta, Koniuszewska Elżbieta
- Wydawnictwo: Difin
- Rok wydania: 2006
- ISBN: 8372516529
- Ilość stron: 127
- Format: 15.7x23.0cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie poradnik dla nauczyciela - Mitura Elżbieta, Koniuszewska Elżbieta
Zamieszczone ćwiczenia służą kształtowaniu określonych umiejętności, postaw i zachowań oraz pozwalają na praktyczne przyswajanie wiedzy i sprawdzanie na bieżąco efektów nauczania. Na szczególną uwagę zasługuje rozdział dotyczący nawiązywania i utrzymywania kontaktów międzyludzkich, komunikacji i rozwiązywania konfliktów (są to bowiem zagadnienia pomijane w innych publikacjach, a bardzo istotne w pracy hotelarza). Podręcznik zawiera także wykaz literatury do samodzielnego poszerzania wiedzy. W przewodniku natomiast zostały przedstawione cele lekcji, propozycje aktywizujących metod nauczania, klucz do wszystkich ćwiczeń oraz wskazówki do ich rozwiązania. Podręcznik został napisany zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa, może być stosowany również przy modułowym programie nauczania.
Szczegóły: Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie poradnik dla nauczyciela - Mitura Elżbieta, Koniuszewska Elżbieta
Tytuł: Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie poradnik dla nauczyciela
Autor: Mitura Elżbieta, Koniuszewska Elżbieta
Wydawnictwo: Difin
Kod paskowy: 9788372516527
ISBN: 8372516529
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki dla nauczycieli - metodyka » Nauczyciele szkoły średniej
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2006
Ilość stron: 127
Format: 15.7x23.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.205 kg