Tajniki czekolady Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa

Książka

Tajniki czekolady
Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa

  • Wydawnictwo: Promise
  • Rok wydania: 2019
  • ISBN: 9788375413328
  • Ilość stron: 192
  • Format: 21.3x27.0
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 79,80 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 79,80 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Tajniki czekolady - Tilling Mark

Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Creme de la Creme stacji BBC2, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. Początkujący cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje ? od wykazu podstawowego sprzętu kuchennego po sposoby temperowania czekolady. Dwadzieścia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjęciami, jest na tyle łatwych, że każdy z łatwością zrealizuje je w domu, tym samym dorównując repertuarem i kreatywnością zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka Marka Tillinga, głównego wykładowcy w Squires Kitchen International School.

?Tajniki czekolady zasługują na poczesne miejsce w kuchni każdego miłośnika czekolady?
Claire Clark, odznaczona Orderem Imperium Brytyjskiego


Szczegóły: Tajniki czekolady - Tilling Mark

Tytuł: Tajniki czekolady
Podtytuł: Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa
Autor: Tilling Mark
Wydawnictwo: Promise
ISBN: 9788375413328
Tytuł oryginału: Mastering Chocolate
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Skawran Katarzyna Anna
Języki: polski
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 192
Format: 21.3x27.0
Oprawa: Twarda
Waga: 1.025 kg


Recenzje: Tajniki czekolady - Tilling Mark

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Tilling Mark (1)