Technologia gastronomiczna 2

Książka

Technologia gastronomiczna 2

  • Wydawnictwo: Rea
  • Rok wydania: 2007
  • ISBN: 8371411189
  • Ilość stron: 160
  • Format: 20.0x27.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 29,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 29,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Technologia gastronomiczna 2 - Arens-Azevedo Ulrike

znajdziesz tu takie zagadnienia jak: owoce-podziało owoców, charakterystyka wartości odżywczej, receptury, mleko i produkty mleczne-zastosowanie gastronomiczne, zakup i przechowywnanie,jaja-zastosowanie, zakup, przechowywanie, receptury.


Szczegóły: Technologia gastronomiczna 2 - Arens-Azevedo Ulrike

Tytuł: Technologia gastronomiczna 2
Autor: Arens-Azevedo Ulrike
Wydawnictwo: Rea
Kod paskowy: 9788371411182
ISBN: 8371411189
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2007
Ilość stron: 160
Format: 20.0x27.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.325 kg


Recenzje: Technologia gastronomiczna 2 - Arens-Azevedo Ulrike

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×