Technologia gastronomiczna 2
Arens-Azevedo Ulrike
Technologia gastronomiczna 2
Arens-Azevedo Ulrike
- Wydawnictwo: Rea
- Rok wydania: 2007
- ISBN: 8371411189
- Ilość stron: 160
- Format: 20.0x27.0cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
29,00 PLN
Opis: Technologia gastronomiczna 2 - Arens-Azevedo Ulrike
znajdziesz tu takie zagadnienia jak: owoce-podziało owoców, charakterystyka wartości odżywczej, receptury, mleko i produkty mleczne-zastosowanie gastronomiczne, zakup i przechowywnanie,jaja-zastosowanie, zakup, przechowywanie, receptury.
Szczegóły: Technologia gastronomiczna 2 - Arens-Azevedo Ulrike
Tytuł: Technologia gastronomiczna 2
Autor: Arens-Azevedo Ulrike
Wydawnictwo: Rea
Kod paskowy: 9788371411182
ISBN: 8371411189
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2007
Ilość stron: 160
Format: 20.0x27.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.325 kg