Mała encyklopedia kulinarna. 1800 przepisów

Książka

Mała encyklopedia kulinarna. 1800 przepisów

  • Wydawnictwo: Rea
  • Rok wydania: 2002
  • ISBN: 83-7141-366-1
  • Ilość stron: 1072
  • Format: 13.0x20.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 49,40 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 49,40 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Mała encyklopedia kulinarna. 1800 przepisów

Zasady prawidłowego żywienia, słowniczek kulinarny, sosy, przyprawy, marynaty, panierki i farsze, ciasta do wyrobów wytrawnych, buliony, consommes, zupy regionalne, przystawki i entrees, ryby, małże, skorupiaki, żaby i mięczaki, jaja i sery, mięso i podroby, drób domowy, króliki i dziczyzna, pulardy, kury, kurczaki, ptactwo łowne, zwierzyna łowna, warzywa, makaron, ryż i kaszka, desery i entremets, ciasta, cukierki, czekolada i słodycze.


Szczegóły: Mała encyklopedia kulinarna. 1800 przepisów

Tytuł: Mała encyklopedia kulinarna. 1800 przepisów
Wydawnictwo: Rea
Kod paskowy: 9788371413667
ISBN: 83-7141-366-1
Tytuł oryginału: LE PETIT LAROUSSE DE LA CUISINE
Język oryginału: francuski
Tłumacz: Krupa Małgorzata, Janczurowicz Małgorzata
Języki: polski
Rok wydania: 2002
Ilość stron: 1072
Format: 13.0x20.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.197 kg


Recenzje: Mała encyklopedia kulinarna. 1800 przepisów

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×