Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB

Podręcznik

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB

  • Producent: Format-AB
  • Rok produkcji: 2017
  • ISBN: 9788389184788
  • Ilość stron: 252
  • Format: 16,5x23,5x0,9 cm
  • Oprawa: broszurowa
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 51,70 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 51,70 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB - Joanna Ozdarska

Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:

Kwalifikacja TG.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

2. Organizowanie produkcji gastronomicznej

Uczeń:

1) przestrzega zasad planowania produkcji potraw i napojów;

2) planuje produkcję potraw i napojów;

3) kontroluje procesy produkcji potraw i napojów;

4) ocenia jakość sporządzonych potraw i napojów;

5) rozróżnia rodzaje kart menu;

6) opracowuje karty menu zawierające informacje dotyczące wartości odżywczej potraw;

7) oblicza zapotrzebowanie na surowce i półprodukty;

8) sporządza kalkulację cen potraw i napojów;

9) opracowuje receptury gastronomiczne;

10) korzysta ze specjalistycznych programów komputerowych do planowania i rozliczania produkcji gastronomicznej.


Szczegóły: Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB - Joanna Ozdarska

Tytuł: Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Autor: Joanna Ozdarska
Producent: Format-AB
Seria: Żywienie i usługi gastronomiczne
ISBN: 9788389184788
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Rok produkcji: 2017
Ilość stron: 252
Format: 16,5x23,5x0,9 cm
Oprawa: broszurowa


Recenzje: Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB - Joanna Ozdarska

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: