Obsługa konsumenta Część 2

Książka

Obsługa konsumenta Część 2

  • Wydawnictwo: WSiP
  • Rok wydania: 2000
  • ISBN: 9788302078453
  • Ilość stron: 198
  • Format: 14.5x20.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 40,30 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 40,30 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Obsługa konsumenta Część 2 - Jargoń Ryszard

Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy.

Część druga zawiera wiadomości na temat zasad przygotowywania potraw przez kelnera w obecności konsumenta, omówiono techniki podawania gorących i zimnych napojów bezalkoholowych oraz napojów alkoholowych. Przedstawiono także organizację i obsługę różnego rodzaju przyjęć bankietów, krótko scharakteryzowano kuchnie różnych narodów, omówiono rolę koktajlbaru w zakładzie gastronomicznym, obsługę gości hotelowych oraz systemy rozliczeń kelnerskich. Cenną pomocą dla ucznia będzie słownik zawodowy zamieszczony na końcu książki.


Szczegóły: Obsługa konsumenta Część 2 - Jargoń Ryszard

Tytuł: Obsługa konsumenta Część 2
Autor: Jargoń Ryszard
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302078453
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2000
Ilość stron: 198
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.23 kg


Recenzje: Obsługa konsumenta Część 2 - Jargoń Ryszard

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×