Obsługa konsumenta Część 2
Jargoń Ryszard
Obsługa konsumenta Część 2
Jargoń Ryszard
- Wydawnictwo: WSiP
- Rok wydania: 2000
- ISBN: 9788302078453
- Ilość stron: 198
- Format: 14.5x20.5cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Obsługa konsumenta Część 2 - Jargoń Ryszard
Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy.
Część druga zawiera wiadomości na temat zasad przygotowywania potraw przez kelnera w obecności konsumenta, omówiono techniki podawania gorących i zimnych napojów bezalkoholowych oraz napojów alkoholowych. Przedstawiono także organizację i obsługę różnego rodzaju przyjęć bankietów, krótko scharakteryzowano kuchnie różnych narodów, omówiono rolę koktajlbaru w zakładzie gastronomicznym, obsługę gości hotelowych oraz systemy rozliczeń kelnerskich. Cenną pomocą dla ucznia będzie słownik zawodowy zamieszczony na końcu książki.
Szczegóły: Obsługa konsumenta Część 2 - Jargoń Ryszard
Tytuł: Obsługa konsumenta Część 2
Autor: Jargoń Ryszard
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302078453
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2000
Ilość stron: 198
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.23 kg