Kuchnia długowiecznych
Rebecca Katz, Mat Edelson
Kuchnia długowiecznych
Rebecca Katz, Mat Edelson
- Wydawnictwo: Wydawnictwo M
- Rok wydania: 2018
- ISBN: 9788380211025
- Ilość stron: 352
- Format: 16.3x22.0
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Kuchnia długowiecznych - Rebecca Katz, Mat Edelson
Praktyczny i wypełniony smakiem poradnik zawiera pyszne i sycące potrawy z wykorzystaniem 16 najpotężniejszych pokarmów wzmacniających zdrowie. Z lektury książki dowiemy się: - jak wykorzystać jedzenie, by poprawić działanie każdego układu w organizmie - jak ułożyć swój jadłospis, by rozwiązać konkretne problemy zdrowotne - jak szybko i sprawnie przygotowywać rodzinne posiłki, by były one bogate w produkty, które zapewniają długie i zdrowe życie. Autorzy w oparciu o najnowsze badania naukowe wyjaśniają, w jaki sposób produkty, takie jak szparagi, bazylia, kawa, ciemna czekolada, kapusta, oliwa z oliwek, słodkie ziemniaki i dziki łosoś mogą wspierać naszą odporność, obniżać poziom cholesterolu, poprawić pamięć, wzmacniać serce oraz zmniejszyć szanse na rozwój cukrzycy oraz wielu innych chorób.
Szczegóły: Kuchnia długowiecznych - Rebecca Katz, Mat Edelson
Tytuł: Kuchnia długowiecznych
Autor: Rebecca Katz, Mat Edelson
Wydawnictwo: Wydawnictwo M
ISBN: 9788380211025
Tytuł oryginału: The longevity kitchen
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Wnęk Barbara
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 352
Format: 16.3x22.0
Oprawa: Miękka
Waga: 0.765 kg