Zioła w kuchni Uprawa zastosowanie właściwości
Lehari Gabriele
Zioła w kuchni
Uprawa zastosowanie właściwości
Lehari Gabriele
- Wydawnictwo: RM
- Rok wydania: 2006
- ISBN: 83-7243-510-3
- Ilość stron: 64
- Format: 16.5x21.0cm
- Oprawa: Kartonowa Foliowana
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
13,90 PLN
Opis: Zioła w kuchni - Lehari Gabriele
Książka adresowana jest do miłośników kuchni i roślin. W jasny i przejrzysty sposób opisuje wszystkie zioła stosowane w kuchni, ich właściwości smakowe i lecznicze. W książce przedstawiono wiele praktycznych wskazówek i porad dotyczących uprawy ziół na balkonie, parapecie i w ogrodzie. Świeże, bogate w witaminy i zdrowe zioła dodane do potraw gwarantują sukces kulinarny.
Szczegóły: Zioła w kuchni - Lehari Gabriele
Tytuł: Zioła w kuchni
Podtytuł: Uprawa zastosowanie właściwości
Autor: Lehari Gabriele
Wydawnictwo: RM
Kod paskowy: 9788372435101
ISBN: 83-7243-510-3
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Monika Krotoszyńska
Języki: polski
Rok wydania: 2006
Ilość stron: 64
Format: 16.5x21.0cm
Oprawa: Kartonowa Foliowana
Waga: 0.185 kg