Zimna kuchnia Przepisy, przygotowanie, dekorowanie
Reinhold Metz, Hans Szameitat
Zimna kuchnia
Przepisy, przygotowanie, dekorowanie
Reinhold Metz, Hans Szameitat
- Wydawnictwo: Rea
- Rok wydania: 2018
- ISBN: 9788379933396
- Ilość stron: 408
- Format: 22 x 28.7 cm
- Oprawa: twarda
Niedostępna
Opis: Zimna kuchnia - Reinhold Metz, Hans Szameitat
Zimna kuchnia to obszerna wiedza o sposobach przyrządzania potraw, potocznie zwanych zimnymi daniami oraz o produktach i technikach stosowanych przy ich przygotowaniu. Na 2000 zdjęć przedstawiono, krok po kroku, przygotowywanie, zdobienie i serwowanie atrakcyjnych potraw. Zimna kuchnia to najnowszy leksykon dla gastronomów i kucharzy a także amatorów dobrego gotowania. Niezastąpiony doradca dla twórców zimnych bufetów, a jednocześnie obszerna książka kucharska z najbardziej cenionymi przepisami zimnej kuchni.
Szczegóły: Zimna kuchnia - Reinhold Metz, Hans Szameitat
Tytuł: Zimna kuchnia
Podtytuł: Przepisy, przygotowanie, dekorowanie
Autor: Reinhold Metz, Hans Szameitat
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788379933396
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 408
Format: 22 x 28.7 cm
Oprawa: twarda
Waga: 1.706 kg