Czekolada Szkoła gotowania krok po kroku
Francesca Badi, Omar Busi
Czekolada Szkoła gotowania krok po kroku
Francesca Badi, Omar Busi
- Wydawnictwo: Jedność
- Rok wydania: 2018
- ISBN: 9788379714322
- Ilość stron: 256
- Format: 19.7x24.1
- Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Niedostępna
Opis: Czekolada Szkoła gotowania krok po kroku - Francesca Badi, Omar Busi
Apetyczna książka napisana z myślą o tych, którzy pragną nauczyć się sztuki czekoladnictwa od samych mistrzów i wykonać we własnej kuchni musy, praliny, ciasta i dekoracje, wszystko na bazie czekolady. Dzięki poradom Omara Busi, znanego cukiernika specjalizującego się w wytwarzaniu czekolady, można łatwo poznać podstawowe sztuczki i techniki profesjonalnego wytwarzania i dekorowania deserów ?czekoladowych?, którym trudno się oprzeć. Odbiorcy - wszyscy, którzy uwielbiają smak czekolady i chcą nauczyć się podstawowych sztuczek wytwarzania i dekorowania ?czekoladowych? deserów - osoby, które chcą poznać przepisy na musy, praliny oraz ciasta na bazie czekolady Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę - zawiera wszelkie informacje dotyczące sztuki czekoladnictwa - można łatwo nauczyć się wytwarzania czekolady od samych mistrzów - poradnik zawiera mnóstwo wskazówek niezbędnych do obróbki czekolady w wielu wariantach - w książce znajdują się przepisy na musy, praliny, ciasta i dekoracje, wszystko na bazie czekolady - dzięki tej apetycznej lekturze można poznać techniki nieodzowne do wydobycia tego, co najlepsze z czekolady
Szczegóły: Czekolada Szkoła gotowania krok po kroku - Francesca Badi, Omar Busi
Tytuł: Czekolada Szkoła gotowania krok po kroku
Autor: Francesca Badi, Omar Busi
Wydawnictwo: Jedność
ISBN: 9788379714322
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 256
Format: 19.7x24.1
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Waga: 0.825 kg