Kolory smaku Warzywa i owoce Czerwone Pomarańczowe Fioletowe Zielone Białe
Kolory smaku Warzywa i owoce
Czerwone Pomarańczowe Fioletowe Zielone Białe
- Wydawnictwo: Olimp Media
- Rok wydania: 2018
- ISBN: 9788377071915
- Ilość stron: 192
- Format: 16.5x22.5cm
- Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Niedostępna
Opis: Kolory smaku Warzywa i owoce
Czy wiesz, że kolory warzyw i owoców bardzo wiele mówią o ich właściwościach zdrowotnych? Czerwone mają korzystny wpływ na układ krążenia i poziom cholesterolu, pomarańczowe i żółte chronią wzrok, fioletowe opóźniają starzenie i pomagają w walce z nadwagą, białe mają właściwości antybakteryjne oraz antywirusowe. Każdy rozdział poświęcony jest warzywom i owocom w danym kolorze. Znajdziesz tu przepisy na sałatkę z czerwonej kapusty z granatem, smażone bakłażany z fetą, zupę krem z zielonego groszku czy białe szparagi z masłem czosnkowym.
Szczegóły: Kolory smaku Warzywa i owoce
Tytuł: Kolory smaku Warzywa i owoce
Podtytuł: Czerwone Pomarańczowe Fioletowe Zielone Białe
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377071915
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 192
Format: 16.5x22.5cm
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Waga: 0.485 kg