Polska kuchnia regionalna

Książka

Polska kuchnia regionalna

  • Wydawnictwo: Olesiejuk
  • Rok wydania: 2018
  • ISBN: 9788327477712
  • Ilość stron: 224
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 24,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 24,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Polska kuchnia regionalna - Opracowanie zbiorowe

Czy próbowaliście kiedyś zrazów po warszawsku, śledzia po kaszubsku czy warmińskich pierożków zwanych dzyndzałkami?

Dzięki tej książce nie tylko poznacie bogactwo kulinarne różnych regionów Polski oraz Kresów, ale również samodzielnie przyrządzicie te oryginalne potrawy. Kuchnia regionalna oparta jest na prostych składnikach, dostępnych na miejscu, u lokalnych dostawców.

Jest to także kuchnia zgodna z rytmem pór roku, w pełni wykorzystująca smakowe i zdrowotne walory produktów sezonowych zwłaszcza takich, z których Polska naprawdę może być dumna, jak jabłka czy śliwki.


Szczegóły: Polska kuchnia regionalna - Opracowanie zbiorowe

Tytuł: Polska kuchnia regionalna
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788327477712
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 224


Recenzje: Polska kuchnia regionalna - Opracowanie zbiorowe

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Opracowanie zbiorowe (20)