Słodkości Ciasta i desery Szkoła gotowania krok po kroku

,

Książka

Słodkości Ciasta i desery
Szkoła gotowania krok po kroku

,

  • Wydawnictwo: Jedność
  • Rok wydania: 2018
  • ISBN: 9788379714339
  • Ilość stron: 256
  • Format: 19.5x24.0cm
  • Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 35,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 35,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Słodkości Ciasta i desery - Francesca Badi, Licia Cagnoni

Kompletne kompendium, bogate w informacje i opatrzone ilustracjami, które zachęca do nauki przygotowywania bazowych produktów cukierniczych oraz wspaniałych domowych deserów.
Uzupełnieniem książki jest wybór przepisów na niezwykle smakowite: ciasta i tarty, ciastka i ciasteczka, desery w pucharkach na zimno i te na bazie owoców, wszystkie absolutnie zniewalające w swej formie i smaku.

Odbiorcy
- wszyscy, którzy uwielbiają różnego rodzaju słodycze i chcą nauczyć się podstawowych sztuczek wytwarzania i dekorowania słodkości
- osoby, które chcą poznać przepisy na ciasta, ciasteczka i desery

Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę
- zawiera wszelkie informacje dotyczące sztuki przygotowywania słodyczy
- można łatwo nauczyć się wytwarzania słodkości od samych mistrzów
- w książce znajdują się przepisy na ciasta, ciasteczka, tarty i desery
- wszystkie przepisy zamieszczone w niniejszej książce zostały wykonane i opatrzone zdjęciami w profesjonalnej redakcyjnej kuchni


Szczegóły: Słodkości Ciasta i desery - Francesca Badi, Licia Cagnoni

Tytuł: Słodkości Ciasta i desery
Podtytuł: Szkoła gotowania krok po kroku
Autor: Francesca Badi, Licia Cagnoni
Wydawnictwo: Jedność
ISBN: 9788379714339
Tłumacz: Tkaczyk-Borówka Edyta
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 256
Format: 19.5x24.0cm
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Waga: 0.814 kg


Recenzje: Słodkości Ciasta i desery - Francesca Badi, Licia Cagnoni

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: