Technologia żywności podręcznik Część 2 Technikum
Mieczysław Dłużewski, Dłużewska Anna
Technologia żywności podręcznik Część 2
Technikum
Mieczysław Dłużewski, Dłużewska Anna
- Wydawnictwo: WSiP
- Rok wydania: 2008
- ISBN: 9788302079764
- Ilość stron: 420
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Technologia żywności podręcznik Część 2 - Mieczysław Dłużewski, Dłużewska Anna
W drugiej części podręcznika znajdują się opisy operacji i procesów jednostkowych w technologii żywności oraz problemy związane z utrwalaniem żywności metodami termicznymi, przez odwadnianie, metodami chemicznymi i biologicznymi.
Numer dopuszczenia: 6/01.Producent:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Aleje Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa (PL)
tel: 801220555
email: [email protected]
Szczegóły: Technologia żywności podręcznik Część 2 - Mieczysław Dłużewski, Dłużewska Anna
Tytuł: Technologia żywności podręcznik Część 2
Podtytuł: Technikum
Autor: Mieczysław Dłużewski, Dłużewska Anna
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302079764
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 2
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 420
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.6 kg