Technologia żywności podręcznik Część 2 Technikum
Mieczysław Dłużewski, Dłużewska Anna
Technologia żywności podręcznik Część 2
Technikum
Mieczysław Dłużewski, Dłużewska Anna
- Wydawnictwo: WSiP
- Rok wydania: 2008
- ISBN: 9788302079764
- Ilość stron: 420
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
44,90 PLN
Opis: Technologia żywności podręcznik Część 2 - Mieczysław Dłużewski, Dłużewska Anna
W drugiej części podręcznika znajdują się opisy operacji i procesów jednostkowych w technologii żywności oraz problemy związane z utrwalaniem żywności metodami termicznymi, przez odwadnianie, metodami chemicznymi i biologicznymi.
Numer dopuszczenia: 6/01.
Szczegóły: Technologia żywności podręcznik Część 2 - Mieczysław Dłużewski, Dłużewska Anna
Tytuł: Technologia żywności podręcznik Część 2
Podtytuł: Technikum
Autor: Mieczysław Dłużewski, Dłużewska Anna
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302079764
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 2
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 420
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.6 kg