Technologia żywności podręcznik Część 2 Technikum

,

Książka

Technologia żywności podręcznik Część 2
Technikum

,

  • Wydawnictwo: WSiP
  • Rok wydania: 2008
  • ISBN: 9788302079764
  • Ilość stron: 420
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 44,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 44,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Technologia żywności podręcznik Część 2 - Mieczysław Dłużewski, Dłużewska Anna

W drugiej części podręcznika znajdują się opisy operacji i procesów jednostkowych w technologii żywności oraz problemy związane z utrwalaniem żywności metodami termicznymi, przez odwadnianie, metodami chemicznymi i biologicznymi.

Numer dopuszczenia: 6/01.


Szczegóły: Technologia żywności podręcznik Część 2 - Mieczysław Dłużewski, Dłużewska Anna

Tytuł: Technologia żywności podręcznik Część 2
Podtytuł: Technikum
Autor: Mieczysław Dłużewski, Dłużewska Anna
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302079764
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 2
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 420
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.6 kg


Recenzje: Technologia żywności podręcznik Część 2 - Mieczysław Dłużewski, Dłużewska Anna

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×