Technologia żywności Podręcznik Część 3 Technikum
Jarczyk Andrzej
Technologia żywności Podręcznik Część 3
Technikum
Jarczyk Andrzej
- Wydawnictwo: WSiP
- Rok wydania: 2008
- ISBN: 9788302079771
- Ilość stron: 216
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Technologia żywności Podręcznik Część 3 - Jarczyk Andrzej
Podręcznik zawiera wiadomości na temat higieny produkcji żywności oraz gospodarki wodno-ściekowej i energetycznej w zakładach przetwórstwa spożywczego. Podano w nim również w zarysie najważniejsze wiadomości na temat przetwórstwa owoców, warzyw, przemysłu fermentacyjnego, przetwórstwa zbóż, surowców olejarskich i ziemniaków, przemysłu cukrowniczego.
Numer dopuszczenia: 7/01.
Szczegóły: Technologia żywności Podręcznik Część 3 - Jarczyk Andrzej
Tytuł: Technologia żywności Podręcznik Część 3
Podtytuł: Technikum
Autor: Jarczyk Andrzej
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302079771
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 3
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 3
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 216
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.31 kg