Technologia żywności Podręcznik Część 3 Technikum

Książka

Technologia żywności Podręcznik Część 3
Technikum

  • Wydawnictwo: WSiP
  • Rok wydania: 2008
  • ISBN: 9788302079771
  • Ilość stron: 216
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 32,60 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 32,60 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Technologia żywności Podręcznik Część 3 - Jarczyk Andrzej

Podręcznik zawiera wiadomości na temat higieny produkcji żywności oraz gospodarki wodno-ściekowej i energetycznej w zakładach przetwórstwa spożywczego. Podano w nim również w zarysie najważniejsze wiadomości na temat przetwórstwa owoców, warzyw, przemysłu fermentacyjnego, przetwórstwa zbóż, surowców olejarskich i ziemniaków, przemysłu cukrowniczego.

Numer dopuszczenia: 7/01.


Szczegóły: Technologia żywności Podręcznik Część 3 - Jarczyk Andrzej

Tytuł: Technologia żywności Podręcznik Część 3
Podtytuł: Technikum
Autor: Jarczyk Andrzej
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302079771
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 3
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 3

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 216
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.31 kg


Recenzje: Technologia żywności Podręcznik Część 3 - Jarczyk Andrzej

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×