Zielone smaki Kuchnia roślinna ? liście, kwiaty, łodygi
Zielone smaki
Kuchnia roślinna ? liście, kwiaty, łodygi
- Wydawnictwo: Olimp Media
- Rok wydania: 2018
- ISBN: 9788377072264
- Ilość stron: 160
- Format: 19.0x23.4cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Zielone smaki
Lubisz roślinną kuchnię, ale czy wiesz, co jesz? Jadalne są najróżniejsze części roślin: liście, korzenie, bulwy, kwiaty, nasiona... Tych zielonych jest całe mnóstwo: sałata i szpinak ? to liście, brokuł to kwiat, awokado jest owocem, a kalarepa łodygą. Kuchnia oparta na zielonych warzywach i owocach może być bardzo smaczna i urozmaicona ? wszystko zależy od sposobu przyrządzania.
Oddajemy w Twoje ręce zestaw wyjątkowo smakowitych przepisów na zielone dania warzywne i owocowe. Proponujemy nie tylko sałatki, ale także przekąski ciepłe i zimne, zupy, dania obiadowe oraz desery i koktajle. Znajdziesz tu przepis na sałatkę ze szparagów i szpinaku, faszerowane ogórki, krem z brokułów, quiche z brukselką, a także koktajl z cukinii i natki pietruszki.
Szczegóły: Zielone smaki
Tytuł: Zielone smaki
Podtytuł: Kuchnia roślinna ? liście, kwiaty, łodygi
Wydawnictwo: Olimp Media
Kod paskowy: 9788377072554
ISBN: 9788377072264
Liczba tomów: 1
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 160
Format: 19.0x23.4cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.655 kg