Tylko białko roślinne Strączki, zboża i orzechy
Tylko białko roślinne
Strączki, zboża i orzechy
- Wydawnictwo: Wydawnictwo Olimp
- Rok wydania: 2018
- ISBN: 9788377072325
- Ilość stron: 144
- Format: 16.5x22.0cm
- Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Niedostępna
Opis: Tylko białko roślinne
Białko ukryte w roślinach ma odżywczą moc. Polecamy roślinne źródła białka, po które warto sięgać codziennie. To amarantus, pestki dyni, ziarna słonecznika, soczewica, fasola, kasze oraz orzechy.
Dodaj masło orzechowe do owsianki, komosę przyrządź z pieczonymi warzywami, a kaszę gryczaną podaj ze szpinakiem. Ugotuj zupę z soczewicy lub fasoli. Z orzechów, sezamu i pestek słonecznika zrób energetyczne batoniki granola, migdały przeznacz na pyszne mleczko roślinne. Przepisów jest mnóstwo ? skorzystaj z nich i skomponuj zdrowe i pyszne posiłki roślinne.
Szczegóły: Tylko białko roślinne
Tytuł: Tylko białko roślinne
Podtytuł: Strączki, zboża i orzechy
Wydawnictwo: Wydawnictwo Olimp
ISBN: 9788377072325
Liczba tomów: 1
Język oryginału: polski
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 144
Format: 16.5x22.0cm
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami