Tylko białko roślinne Strączki, zboża i orzechy

Książka

Tylko białko roślinne
Strączki, zboża i orzechy

  • Wydawnictwo: Wydawnictwo Olimp
  • Rok wydania: 2018
  • ISBN: 9788377072325
  • Ilość stron: 144
  • Format: 16.5x22.0cm
  • Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 24,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 24,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Tylko białko roślinne

Białko ukryte w roślinach ma odżywczą moc. Polecamy roślinne źródła białka, po które warto sięgać codziennie. To amarantus, pestki dyni, ziarna słonecznika, soczewica, fasola, kasze oraz orzechy.
Dodaj masło orzechowe do owsianki, komosę przyrządź z pieczonymi warzywami, a kaszę gryczaną podaj ze szpinakiem. Ugotuj zupę z soczewicy lub fasoli. Z orzechów, sezamu i pestek słonecznika zrób energetyczne batoniki granola, migdały przeznacz na pyszne mleczko roślinne. Przepisów jest mnóstwo ? skorzystaj z nich i skomponuj zdrowe i pyszne posiłki roślinne.


Szczegóły: Tylko białko roślinne

Tytuł: Tylko białko roślinne
Podtytuł: Strączki, zboża i orzechy
Wydawnictwo: Wydawnictwo Olimp
ISBN: 9788377072325
Liczba tomów: 1
Język oryginału: polski
Języki: polski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 144
Format: 16.5x22.0cm
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami


Recenzje: Tylko białko roślinne

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×