Polityka rachunkowości w kreowaniu wartości informacyjnej sprawozdań finansowych

Książka

Polityka rachunkowości w kreowaniu wartości informacyjnej sprawozdań finansowych

  • Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
  • Rok wydania: 2020
  • ISBN: 9788301205782
  • Ilość stron: 454
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 79,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 79,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Polityka rachunkowości w kreowaniu wartości informacyjnej sprawozdań finansowych - Konrad Stępień

Monografia podejmuje interesujące i aktualne zagadnienie roli polityki rachunkowości w kreowaniu obrazu sytuacji majątkowo-finansowej prezentowanej w rocznym sprawozdaniu finansowym.
Problem podjęty w recenzowanej monografii, mający na celu pokazanie możliwości i kierunków wykorzystania polityki rachunkowości w kreowaniu obrazu sytuacji finansowej jednostki jest w pełni uzasadniony, a podjęta tematyka jest istotna zarówno dla teorii, jak i praktyki gospodarczej.
Wydana książka może stać się lekturą nie tylko dla środowisk naukowych, akademickich, ale także dla kierownictwa przedsiębiorstw, menedżerów zajmujących się kreowaniem wizerunku sytuacji finansowej zarządzanych podmiotów.
Z recenzji prof. UE dra hab. Józefa Pfaffa


Szczegóły: Polityka rachunkowości w kreowaniu wartości informacyjnej sprawozdań finansowych - Konrad Stępień

Tytuł: Polityka rachunkowości w kreowaniu wartości informacyjnej sprawozdań finansowych
Autor: Konrad Stępień
Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN: 9788301205782
Języki: polski
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 454
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.74 kg


Recenzje: Polityka rachunkowości w kreowaniu wartości informacyjnej sprawozdań finansowych - Konrad Stępień

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: