Biotechnologia żywności

,

Książka

Biotechnologia żywności

,

  • Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
  • Rok wydania: 2020
  • ISBN: 9788301193621
  • Ilość stron: 498
  • Format: 16.0x23.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Dzisiaj*Zamówienie złożone do godz. 12.00 (nie dotyczy przedpłat zaksięgowanych po godz. 12.00). Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu.
Cena katalogowa 104,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 104,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Biotechnologia żywności - Włodzimierz Bednarski, Arnold

Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.
Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia.

W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności.

Podręcznik Biotechnologia żywności jest znakomitym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.

Kraj produkcji: PL

Producent:
WYDAWNICTWO NAUKOWE PWN SPÓŁKA AKCYJNA
UL. GOTTLIEBA DAIMLERA 2
02-460 Warszawa (PL)
tel: 226954800
email: [email protected]


Szczegóły: Biotechnologia żywności - Włodzimierz Bednarski, Arnold

Tytuł: Biotechnologia żywności
Autor: Włodzimierz Bednarski, Arnold
Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN: 9788301193621
Języki: polski
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 498
Format: 16.0x23.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.81 kg
Redakcja: Bednarski Włodzimierz, Reps Arnold


Recenzje: Biotechnologia żywności - Włodzimierz Bednarski, Arnold

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Włodzimierz Bednarski, Arnold (1)