Biotechnologia żywności

,

Książka

Biotechnologia żywności

,

  • Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
  • Rok wydania: 2020
  • ISBN: 9788301193621
  • Ilość stron: 498
  • Format: 16.0x23.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 99,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 99,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Biotechnologia żywności - Włodzimierz Bednarski, Arnold

Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.
Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia.

W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności.

Podręcznik Biotechnologia żywności jest znakomitym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.


Szczegóły: Biotechnologia żywności - Włodzimierz Bednarski, Arnold

Tytuł: Biotechnologia żywności
Autor: Włodzimierz Bednarski, Arnold
Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN: 9788301193621
Języki: polski
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 498
Format: 16.0x23.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.81 kg
Redakcja: Bednarski Włodzimierz, Reps Arnold


Recenzje: Biotechnologia żywności - Włodzimierz Bednarski, Arnold

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Włodzimierz Bednarski, Arnold (1)