Biotechnologia żywności
Włodzimierz Bednarski, Arnold
Biotechnologia żywności
Włodzimierz Bednarski, Arnold
- Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
- Rok wydania: 2020
- ISBN: 9788301193621
- Ilość stron: 498
- Format: 16.0x23.0cm
- Oprawa: Miękka
1 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Opis: Biotechnologia żywności - Włodzimierz Bednarski, Arnold
Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.
Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia.
W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności.
Podręcznik Biotechnologia żywności jest znakomitym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.
Szczegóły: Biotechnologia żywności - Włodzimierz Bednarski, Arnold
Tytuł: Biotechnologia żywności
Autor: Włodzimierz Bednarski, Arnold
Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN: 9788301193621
Języki: polski
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 498
Format: 16.0x23.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.81 kg
Redakcja: Bednarski Włodzimierz, Reps Arnold