The Science of Cooking

Książka

The Science of Cooking

  • Wydawnictwo: DK
  • Rok wydania: 2018
  • ISBN: 9780241229781
  • Ilość stron: 256
  • Format: 22.0x26.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 117,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 117,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: The Science of Cooking - Stuart Farrimond

Which vegetables should you eat raw? How do you poach the perfect egg? And should you keep your eggs in the fridge? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more like them - equipping you with the scientific know-how to take your cooking to new levels.

In The Science of Cooking, fundamental culinary concepts sit side-by-side with practical advice and step-by-step techniques, bringing food science out of the lab and into your kitchen. Get the answers to your cookery questions with intriguing chapters covering all major food types from meat, poultry and seafood, to grains, vegetables, and herbs.

Why does chocolate taste so good? Is it OK to reheat cooked rice? How do I cook the perfect steak or make succulent fish every time? Bestseller The Science of Cooking has the answers to your everyday cooking questions, as well as myth busting information on vegan diets and cholesterol. Perfect your cooking with practical instruction - and the science behind it.

"Out in time for Christmas, it's a belter! It really is." - BBC Radio 2 The Chris Evans Breakfast Show


Szczegóły: The Science of Cooking - Stuart Farrimond

Tytuł: The Science of Cooking
Autor: Stuart Farrimond
Wydawnictwo: DK
ISBN: 9780241229781
Języki: angielski
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 256
Format: 22.0x26.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.34 kg


Recenzje: The Science of Cooking - Stuart Farrimond

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Inne pozycje tego autora: Stuart Farrimond (1)