SALT FAT ACID HEAT. Cztery składniki

Książka

SALT FAT ACID HEAT. Cztery składniki

  • Wydawnictwo: Znak JednymSłowem
  • Rok wydania: 2020
  • ISBN: 9788324070374
  • Ilość stron: 480
  • Format: 18.5 x 23.2 cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 69,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 69,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: SALT FAT ACID HEAT. Cztery składniki - Samin Nosrat

Opanuj sztukę gotowania z jakichkolwiek produktów, gdziekolwiek jesteś, nawet bez przepisu, i odkryj sekret CZTERECH SKŁADNIKÓW.



Już nigdy nie będziesz kurczowo trzymać się przepisu ani zazdrościć kucharzom, którzy potrafią ugotować coś z niczego! Przełomowa metoda czterech składników pozwala improwizować w kuchni dzięki prostej formule o smaku decydują cztery kluczowe elementy:


  • sól, która wzmacnia smak,

  • tłuszcz, który nadaje wyrazistość,

  • kwas, który równoważy,

  • ciepło, które decyduje o konsystencji jedzenia.


Dzięki tej książce rozwiniesz intuicję kulinarną, nauczysz się ufać swojemu podniebieniu i osiągniesz mistrzostwo w gotowaniu. Zrozumiesz też, że to nie przepisy sprawiają, że jedzenie jest naprawdę smaczne.


Szczegóły: SALT FAT ACID HEAT. Cztery składniki - Samin Nosrat

Tytuł: SALT FAT ACID HEAT. Cztery składniki
Autor: Samin Nosrat
Wydawnictwo: Znak JednymSłowem
ISBN: 9788324070374
Język oryginału: angielski
Języki: polski
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 480
Format: 18.5 x 23.2 cm
Oprawa: Twarda


Recenzje: SALT FAT ACID HEAT. Cztery składniki - Samin Nosrat

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: