Japanese Cooking The Traditions, Techniques, Ingredients and Recipes
Emi Kazuko
Japanese Cooking
The Traditions, Techniques, Ingredients and Recipes
Emi Kazuko
- Wydawnictwo: Hermes House
- Rok wydania: 2020
- ISBN: 9781782144076
- Ilość stron: 256
- Format: 22.0x29.0cm
- Oprawa: Twarda z obwolutą
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
99,00 PLN
Opis: Japanese Cooking - Emi Kazuko
Experience the simple and elegant culinary delights of Japan, from sushi and tempura to steamed fish and noodles - a guide to ingredients and techniques is followed by 100 recipes, all shown in 600 beautiful and informative photographs.
Szczegóły: Japanese Cooking - Emi Kazuko
Tytuł: Japanese Cooking
Podtytuł: The Traditions, Techniques, Ingredients and Recipes
Autor: Emi Kazuko
Wydawnictwo: Hermes House
ISBN: 9781782144076
Języki: angielski
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 256
Format: 22.0x29.0cm
Oprawa: Twarda z obwolutą
Waga: 1.294 kg