Japanese Cooking The Traditions, Techniques, Ingredients and Recipes

Książka

Japanese Cooking
The Traditions, Techniques, Ingredients and Recipes

  • Wydawnictwo: Hermes House
  • Rok wydania: 2020
  • ISBN: 9781782144076
  • Ilość stron: 256
  • Format: 22.0x29.0cm
  • Oprawa: Twarda z obwolutą
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 99,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 99,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Japanese Cooking - Emi Kazuko

Experience the simple and elegant culinary delights of Japan, from sushi and tempura to steamed fish and noodles - a guide to ingredients and techniques is followed by 100 recipes, all shown in 600 beautiful and informative photographs.


Szczegóły: Japanese Cooking - Emi Kazuko

Tytuł: Japanese Cooking
Podtytuł: The Traditions, Techniques, Ingredients and Recipes
Autor: Emi Kazuko
Wydawnictwo: Hermes House
ISBN: 9781782144076
Języki: angielski
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 256
Format: 22.0x29.0cm
Oprawa: Twarda z obwolutą
Waga: 1.294 kg


Recenzje: Japanese Cooking - Emi Kazuko

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×