Jadalne rośliny dziko rosnące. Lecznicze właściwości i składniki odżywcze 200 gatunków polskich roślin (wyd. 2020)

, ,

Książka

Jadalne rośliny dziko rosnące. Lecznicze właściwości i składniki odżywcze 200 gatunków polskich roślin (wyd. 2020)

, ,

  • Wydawnictwo: Vital
  • Rok wydania: 2020
  • ISBN: 978-83-8168-511-5
  • Ilość stron: 336
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 69,60 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 69,60 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Jadalne rośliny dziko rosnące. Lecznicze właściwości i składniki odżywcze 200 gatunków polskich roślin (wyd. 2020) - Steffen Guido Fleischhauer, Jürgen Guthmann, Roland Spiegelberger

W przyrodzie występuje szeroki wybór dziko rosnących roślin jadalnych. Mogą one wzbogacić nasz jadłospis i charakteryzują się wysoką zawartością cennych substancji odżywczych i leczniczych. Obecnie w zdecydowanej większości stanowią one pożywienie, którego nigdzie nie można kupić, które możesz sam nazbierać, przyrządzić i delektować się ich smakiem. Książka ta jest łatwym w zastosowaniu przewodnikiem. Znajdziesz w niej informacje o 200 najważniejszych i najbardziej u nas rozpowszechnionych dziko rosnących roślinach jadalnych wraz z ich ilustracjami. Uzyskasz szczegółowe dane dotyczące tego, jakie części roślin można zbierać o danej porze roku i w jaki sposób je wykorzystać. Nauczysz się także rozpoznawać trujące rośliny, które można pomylić z jadalnymi. Zdrowie i smak z natury.


Szczegóły: Jadalne rośliny dziko rosnące. Lecznicze właściwości i składniki odżywcze 200 gatunków polskich roślin (wyd. 2020) - Steffen Guido Fleischhauer, Jürgen Guthmann, Roland Spiegelberger

Tytuł: Jadalne rośliny dziko rosnące. Lecznicze właściwości i składniki odżywcze 200 gatunków polskich roślin (wyd. 2020)
Autor: Steffen Guido Fleischhauer, Jürgen Guthmann, Roland Spiegelberger
Wydawnictwo: Vital
Kod paskowy: 9788381685115
ISBN: 978-83-8168-511-5
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 336
Oprawa: miękka


Recenzje: Jadalne rośliny dziko rosnące. Lecznicze właściwości i składniki odżywcze 200 gatunków polskich roślin (wyd. 2020) - Steffen Guido Fleischhauer, Jürgen Guthmann, Roland Spiegelberger

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Steffen Guido Fleischhauer, Jürgen Guthmann, Roland Spiegelberger (1)