Rolnictwo. Część 3. Produkcja zwierzęca

Podręcznik

Rolnictwo. Część 3. Produkcja zwierzęca

  • Producent: Hortpress
  • Rok produkcji: 2020
  • ISBN: 9788366457126
  • Ilość stron: 396
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 69,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 69,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Rolnictwo. Część 3. Produkcja zwierzęca - Opracowanie zbiorowe

Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik rolnik' na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej. Część III podręcznika obejmuje zagadnienia związane z chowem owiec, kóz, koni, drobiu, pszczół i królików.


Szczegóły: Rolnictwo. Część 3. Produkcja zwierzęca - Opracowanie zbiorowe

Tytuł: Rolnictwo. Część 3. Produkcja zwierzęca
Autor: Opracowanie zbiorowe
Producent: Hortpress
Seria: Rolnictwo
ISBN: 9788366457126
Kategoria: Podręczniki
Technikum

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Rok produkcji: 2020
Ilość stron: 396


Recenzje: Rolnictwo. Część 3. Produkcja zwierzęca - Opracowanie zbiorowe

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×